Tel: 0299-473040 - E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Route: klik hier

Van den Hoonaard Accountants en belastingadvies biedt de volgende vormen van administratieve dienstverlening aan:

  1. het verzorgen van de administratie
  2. advies op het gebied van administratieve organisatie en interne beheersing
  3. verzorgen van salarisadministraties

Het verzorgen van de administratie

Administratie kan een last zijn. Zeker gezien de ontwikkelingen op dit moment. Van de ondernemer worden steeds meer administratieve werkzaamheden verwacht. Hier wil of kan de ondernemer niet altijd tijd voor vrijmaken. Deze taken kunt u heel goed uitbesteden. Van den Hoonaard Accountants en belastingadvies kan zorgen voor het up-to-date houden van uw totale financiële administratie en eventueel ook van andere taken zoals facturatie. Dit kan desgewenst bij u op kantoor worden verzorgd.

Uit een goed uitgevoerde administratie kan bovendien belangrijke managementinformatie voortkomen, die u in staat stelt uw organisatie beter te beheersen en te besturen. Dit leidt dan weer tot het effectiever benutten van uw middelen. Informatie over bijvoorbeeld het gebruik en de doorstroomtijden van goederen of over ouderdom van debiteuren kunnen managementtools zijn waarmee u uw organisatie naar een hoger niveau kunt leiden.

Advies op het gebied van administratieve organisatie en interne beheersing

Bij groei van een organisatie ontstaat er vaak behoefte aan het delegeren van werkzaamheden op verschillende niveaus. Dit heeft impact op de rol van het management én de medewerkers. Om als management in control te blijven is het noodzakelijk ook ten aanzien van de administratie een aantal zaken te formaliseren. Dit betekent niet dat u een formele organisatie wordt, maar wel dat duidelijk wordt wie waarvoor verantwoordelijk is.
Van den Hoonaard Accountants en belastingadvies kan u adviseren hoe u uw organisatie onder controle kunt houden en kunt voorkomen dat er middelen aan uw onderneming worden onttrokken, zonder dat u daar zicht op heeft.

Tel: 0299-473040 (klik om te bellen)

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Route: klik hier